+99%

Purity

Top Quality

Browse our store!

SARMKING - The Superior Supplier

Wat zijn de verzendkosten?
Standaard verzendkosten (in euro’s) zijn: 7,50 (NL), 17,50 (Europa), 25,00 (Wereld).

Gratis verzending
SARMKING biedt een gratis verzending deal afhankelijk van uw locatie! NL bestellingen (minimale bestelling 3 items), Europa (minimale bestelling 6 items), Wereld (minimale bestelling 8 items). Bij het afrekenen ziet u de gratis verzendoptie.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling ?
bestellingen worden binnen twee werkdagen na bevestiging verzonden. Wij adviseren u om contact op te nemen met het postbedrijf in uw land om te zien wat de geschatte levertijd is. Over het algemeen duurt het minder dan een week voordat bestellingen uit Europa binnenkomen. Bestellingen van buiten Europa kunnen 7-14 dagen of langer duren.  

Retournering
Je hebt tot 14 dagen om je bestelling te annuleren nadat je de bestelling hebt ontvangen. Na het annuleren hebt u nog 14 dagen om uw product terug te sturen. U ontvangt een volledige terugbetaling, minus de verzend- en administratiekosten.  Wanneer u een bestelling retourneert, moeten de producten in onbeschadigde staat zijn, met ongebroken verzegelingen en in de originele verpakking. Neem contact met ons op via [email protected] We zullen binnen 14 dagen na ontvangst van uw verzoek een terugbetaling uitvoeren wanneer het product in de gewenste staat is geretourneerd.

Uitwisselingen
Producten uitwisselen is niet mogelijk.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
SARMKING is niet verantwoordelijk voor problemen of verliezen die zich tijdens de verzending kunnen voordoen. We zullen u niet terugbetalen als dergelijke zeldzame gevallen zich voordoen. Houd rekening met het douanebeleid en de wetgeving van uw land.

Shop By SARM Category